Footer

Algemene verkoopsvoorwaarden

Bestellen betekent dat de Koper de Algemene Voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.

1.AUTEURSRECHT EN COPYRIGHT

Alle artikelen, teksten, illustraties op onze websites iStoire.be, iStoires.be en iStoires.com zijn auteursrechtelijk beschermd en blijven eigendom van iStoires.

2.PRIJZEN

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3.VERZENDKOSTEN

Op de website worden individuele productprijzen weergegeven zonder bijkomende kosten, zoals verzendkosten. De verzendkosten zijn voor de Koper en worden weergegeven bij het afrekenen in de digitale winkelwagen. We houden ons het recht voor de prijzen op elk moment te wijzigen, maar we verplichten ons ertoe de tarieven toe te passen die op de site aangegeven stonden op het moment van uw bestelling.

4.BETALINGEN

Bestellingen worden, in afwachting van de betaling, 10 kalenderdagen voorbehouden. Gebeurt de betaling na die termijn, dan kan het mogelijk zijn dat bepaalde delen van de bestelling niet meer vooradig zijn.

Gegevens voor overschrijving:

iankafleerackers & co GCV
iStoires
IBAN: BE81 1030 3552 6724
BIC:    SPAABE22

Gelieve je iStoires + ordernummer te vermelden bij de betaling.

Er kan ook worden betaald via Paypal. De betaling wordt dan meteen ontvangen, zodat je pakje nog dezelfde of de volgende dag op de post gaat.

5.HERROEPINGSRECHT

Niet tevreden, geld terug! Kosten van retourzendingen zijn voor rekening van de Koper. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet terugbetaald. Het artikel dat je retourneert, bereikt ons ongeschonden en dit binnen de 14 dagen na aankoop. Gepersonaliseerde artikelen (bv.  gesigneerde exemplaren op naam etc.) zijn verplicht aan te kopen en kunnen niet worden geretourneerd.

6.OVERMACHT

Wij zijn niet aansprakelijk voor vertragingen, verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via de Post. Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de Koper.